2011. máj. 5.

Szilvásvárad-Bélapátfalva Szépség- és Teljesítmény Díj.

Szilvásvárad az a hely, ahova ha kiállításra utazunk abból nagy bulik lesznek.
Első nap megérkezésünk után Kevin és Samantha hatalmasat futottak az udvaron, gyorsan el is fáradtak, majd megérkeztek a többiek, ezért a kutyákat becsuktuk, had pihenjenek. Pár óra múlva megérkeztek Katiék is a kisvárosba (?) és elhozták nekem a Challengeremet és a kozmetikai asztalunkat, persze este már nem is kozmetikáztunk, Kati pálinkázott, Peti billiárdozott, a többiek is pálinkáztak kint a hangulatos tűz mellett. Körülbelül  fél egy felé mentünk el aludni, másnap reggel 7kor keltünk, összekészülődtünk, telefonáltunk Katiéknak, mert megbeszéltük, hogy reggel fél 8-kor indulunk Bélapátfalvára a CACL Coursing versenyre. Persze mint mindig mi 30 perccel késöbb indultunk el, és Katiék is lebuktak, mert pont elénk kanyarodtak ki. :-)
A Coursingen nagyon jól éreztük magunkat, végre találkoztam február óta nem látott barátaimmal, Anikóékkal, lett egy kis rózsaszín színünk, a kutyák elfáradtak. A második futam után visszamentünk a szállásra, persze Szami és Liliána is rögtön lefeküdtek aludni. De a kis drágáinknak nem volt sok idő a pihenésre, hiszen körülbelül egy órára a "haza" érésünk után indulhattunk is vissza a díjkiosztóra. Nem várt sikerrel zárult ez a coursing verseny, hiszen Szamikám 4. helyezést ért el élete első coursing versenyén, Lilike szintén szépen debütált és 5. helyen végzett. Mire hazaértünk már csak pár perc és készen is lett a finom pörkölt a bográcsban, amit B. Laci főzött.
Másnap eljött a CACIB ideje, reggel ismételten egy rég nem látott számomra fontos emberrel találkoztam, aki nem más volt, mint Ági néni.
Nem sokára a megérkezésünk után kezdődtek a bírálatok, Gerard Jupping /NL/ volt a bírónk, Samantha R. CAC címet kapott. Így ezzel a Szépség- & Teljesítmény Díj dobogójának 2. helyén végzett. Kati pici lánya Szépség- & Teljesítmény Díj 3. helyezett lett! Illetve Dober-kopp Ebony Africa az 5. helyen végzett! Gratulálok Editéknek a Szépség- & Teljesítmény 1. (Whiskey) - és 4. (Tequila) helyezéséhez!
Ír Farkasoknál nagyobb sikerünk volt, felvezettem Jeanine of Irish Cream-et aki kiállítás előtt elvágta a lábát, de így is CAC, Reserve CACIB címeket kapott, igaz a bíró úr sokszor mondta, hogy nagyon sajnálja, hogy elvágta a lábát. Természetesen itt még inkább leégett a bőrünk. Hazaértünk, Hurkát sütött nekünk P. Laci, szintén nagyon finom volt majd elmentünk aludni. Aztán eljött a húsvét hétfő, reggel felkeltem és kiültem kávézni, már kaptam is a "hervadásgátlót" vízipisztolyból, ami ezen a hétfőn a bevált locsolkodó eszköz, mivel a kiállításra kiérve is kaptunk pár vízipisztollyal történt locsolást. :-)
A hétfői nap egy részét képekben rakom fel. :-)

Szombati nap:

Samantha





Liliana:

Sunburst Duke Califia At Dober-kopp "Duke" & Liliana:

Butilka Ad Absurdum & Dober-kopp Ebony Africa

Vasárnap:

Samantha:



Hétfő:

Samantha (nem volt nevezve) & Dober-kopp Wizzard Of Óz
(féltestvérek)

 BOB összevetés:
Cárok Öröksége Agamemnon - CAC
Dober-kopp Wizzard Of Óz - CAC, BOB, BOG 4.
Lena Martinville - CAC
Dober-kopp Pannon Virág - CAC, Veterán BIS