2010. júl. 3.

World Dog Show 2010 Herning, Denmark

Három napos utazásunk volt Dániába, 17 óra oda út csütörtökön Veljébe, ahol a szállásunk volt, Szamika nagyon jól bírta ezt a különösen hosszú utat. Miután megérkeztünk a Hotelbe, kicsomagoltuk a böröndöket és elmentünk várost nézni :) ez volt Szaminak is a kiadós séta, jól el is fáradt. Velje gyönyörű város, a kikötő, a sétáló utcák és a kis családi házak is nagyon tetszettek. Amikor vissza értünk a szállásra akkor megfürdettük a kiskirálylányt, felkészítettük a következő napi szereplésére. Kiváló rendezés, semmi fennakadás, barátságos légkör fogadott bennünket a Világkiállításon. Samantha, Hassi Machen Feyel, Németországból érkezett bírónő megitélése alapján tizenhat fiatal Orosz Agár szukából lett a VILÁG HARMADIK LEGSZEBB FIATAL BARZOJ SZUKÁJA!! Hihetetlenül büszke vagyok/büszkék vagyunk rá! Eleinte féltem, hogy ha nincs kedve Szaminak a kiállításhoz akkor nem lesz olyan pörgős és látványos, viszont ez a "kis" kutya gyönyörűen megoldotta a feladatát, szépen viselkedett a ringben, csodálatosan mutatta magát. A kiállítás óta több külföldön élő Barzoj tenyésztővel és gazdival tartom a kapcsolatot.
Ez úton szeretném megköszönni édesanyámnak és Bíró Gyöngyinek, hogy ezt a lehetőséget megadták, hogy kiutazzunk Dániába a világkiállításra illetve köszönöm a szurkolást Ági néninek, Katinak, Istvánnak és a többi kedves barátunknak is!







HATALMAS GRATULÁCIÓ SZABÓ ANNÁNAK ÉS VILMOSNAK, AKIK BRANDI OF IRISH CREAM NEVŰ ÍRFARKAS KANJUK A VILÁGKIÁLLÍTÁSON ELÉRT CAC, VILÁGGYŐZTES ÉS FAJTAGYŐZTES CÍMEKET!!!